Tue og musene Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Tue og musene af Esther Skriver

Esther Skriver


Tue og musene


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Tue ønsker sig et kæledyr, men det må han ikke få for sine forældre. Så møder han Nina, som lige er flyttet ind på vejen, og hun har både kaniner og mus. Da Tue skal på ferie i Sverige med sin mor og far, beslutter han selv at fange nogle mus og gøre dem tamme. Men det projekt er slet ikke så nemt, som han havde tænkt sig…”Tue og musene” er en letlæsningsbog for de yngste skoleelever.
Esther Skriver er født i 1926 i Ebeltoft. Hun er uddannet lærer fra Århus Seminarium i 1948, og begyndte i 1968 at skrive letlæsningsbøger for børn. I 1995 lagde hun navn til – og modtog som den første – Skriverprisen, der hvert år tildeles en skøn- eller faglitterær forfatter, der skriver læservenligt.