Kærlighed og koraller/En cowboy finder hjem Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Kærlighed og koraller/En cowboy finder hjem af Nikki Logan

Nikki Logan


Kærlighed og koraller/En cowboy finder hjem


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Kærlighed og koraller
Da naturpark-rangeren Mila fra Coral Bay tager imod million&aelig-ren Richard Grundy, er han blot endnu en trussel mod hendes elskede rev. Men hun h&aring-ber p&aring- at overbevise ham om, at alt ikke handler om penge.
Men det er ikke en nem opgave, for han vil bygge hoteller og er kun kommet for at sondere terr&aelig-net. Det er ren forretning og han er den rationelle type, indtil den s&oslash-de, eksotiske Mila vender op og ned p&aring- alt.
En cowboy finder hjem
Den enlige mor, Jess Calhoun, havde l&aelig-rt p&aring- den h&aring-rde m&aring-de, at man ikke kunne stole p&aring- en mand i en Stetson- hendes lille s&oslash-ns far var for l&aelig-ngst stukket af. Alligevel kan Jess ikke undg&aring- at bem&aelig-rke den flotte, veltalende Johnny Jameson, der er kommet til byen. Han er lige s&aring- vild og ut&aelig-mmet som de heste, han tr&aelig-ner. Tiltr&aelig-kningen imellem dem er lige s&aring- hed som en sommer i Texas, og f&aring-r Johnny til at spekulere p&aring-, om han endelig kan falde til ro og sl&aring- r&oslash-dder.
Lige her i Larkville, hvor to meget specielle mennesker har fundet vej til hans hjerte.