Mani eller mord? Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Mani eller mord? af Ruth Rendell

Bogreolen.dk


Mani eller mord?


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Alice ankommer til en lille by for at besøge sin veninde Nesta. Det står ned i stænger, mens hun febrilsk leder efter Nestas hus, men det er ikke til at finde. Alice bliver mere og mere bekymret, specielt efter hun mærker de lokales stærke modvilje mod at hjælpe med finde Nesta. Det er næsten, som om de aktivt modarbejder hendes forsøg på at finde Nesta, der er sporløst forsvundet. Alice er fast besluttet på at finde ud af, hvad der er sket med Nesta, selvom hun føler sig mere og mere utryg blandt de hemmelighedsfulde naboer…
Ruth Rendell (1930-2015) var en britisk forfatter, der primært var kendt for sine krimiromaner, og i særdeleshed for romanserien om kriminalassistent Reginald Wexford og hans makker, Mike Burden. Rendell bidrog i særlig grad til krimigenren ved hjælp af sine psykologiske thrillere, og det psykologiske satte hun i endnu højere grad fokus på i sit forfatterskab under pseudonymet Barbara Vine, hvorved krimigenren blev fravalgt.