Sigi Erobreren: en Freud-biografi Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Sigi Erobreren: en Freud-biografi af Christian Braad Thomsen

Bogreolen.dk


Sigi Erobreren: en Freud-biografi


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

En levende beskrivelse af personen Sigmund Freud.Den danske filminstruktør og filmproducent Christian Braad Thomsen (f. 1940) debuterede som forfatter i 1971. Han er uddannet fra Den Danske Filmskole, har været direktør for Odense Film Festival og medlem af Statens Kunstfonds repræsentantskab. I 1991 kom han på Kulturministeriets livsvarige ydelse.”Det er en aldeles fremragende Freud-biografi, Christian Braad Thomsen har skrevet. Hovedindtrykket af bogen er, at her får vi en levende skildring af et levende menneske. Og en ting til er værd at nævne: bogen er skrevet i et medrivende, blomstrende, letlæst, spændstigt og dejligt dansk.” – Finn Abrahamowitz, Information.