Snestorm og kærlighed / Da playboyen blev alvorlig Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Snestorm og kærlighed / Da playboyen blev alvorlig af Shirley Jump

Shirley Jump


Snestorm og kærlighed / Da playboyen blev alvorlig


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Snestorm og kærlighed
Arvingen Serena Winston har trukket stikket ud i juleferien! Hun bor i en fjerntliggende hytte oppe i Alperne og gl&aelig-der sig til lidt fred og ro!
Efter sin hustrus d&oslash-d er julen ikke det samme for tv-v&aelig-rten Jackson Bennett. N&aring-r arbejdet kalder, tager han af sted, denne gang til &Oslash-strig. Men da en amerikansk sk&oslash-nhed fors&oslash-ger at hj&aelig-lpe ham, og de efterf&oslash-lgende bliver fanget i en voldsom snestorm, virker det som en katastrofe. Indtil deres tid sammen pludselig bliver til en jul, de aldrig glemmer!
Da playboyen blev alvorlig
Riley McKenna havde levet et uforpligtende liv, indtil nu! Han er blevet afsk&aring-ret fra familiens midler og m&aring- nu st&aring- p&aring- egne ben. Da han ans&oslash-ger om arbejde p&aring- Stace Ketterings diner, bliver hun ikke imponeret over hans bl&aring- &oslash-jne og store smil. Hun har allerede l&aelig-rt lektien en gang og har en strikt nul tolerance-politik over for fork&aelig-lede playboys.
Riley tror, at Stace vil falde for ham ligesom alle andre – men han finder hurtigt ud af, at hans playboymanerer ikke duer i den virkelige verden.