Mig og min familie – digte til dig Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Mig og min familie – digte til dig af Poul Larsen

Poul Larsen


Mig og min familie – digte til dig


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

“Sidst jeg talte med Vorherre / bad jeg om snevejr / og hva’ fik jeg: / Tre meter høje driver / og ingen strøm. / Vores hus var uden lys / og varme og tv i fire dage. // Den historie har lært mig / at jeg ska’ formulere mig præcist / osse når jeg henvender mig til Vorherre.”Således lyder digtet “Snevejr” fra Poul Larsens digtsamling “Mig og min familie – digte til dig”, der består af humoristiske og underholdende digte om familie og tilværelsens tankestreger.Den danske forfatter Poul Larsen (f. 1940) er oprindeligt uddannet kontorassistent og efterfølgende folkeskolelærer – et job, som han bestred i 30 år, før han for alvor vendt sin opmærksomhed mod forfattergerningen. Poul Larsen fik sin litterære debut i 1972 med digtsamlingen “Bare Digte” og har levet af at skrive siden 1995, hvor han stoppede som folkeskolelærer.