Frederik VIII s palæ på Amalienborg Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Frederik VIII s palæ på Amalienborg af Christian Elling

Bogreolen.dk


Frederik VIII s palæ på Amalienborg


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Arkitekturforsker og professor i kunsthistorie Christian Elling fortæller om Frederik VIII‘s palæ på Amalienborg. Han beskriver interiøret og de prægtige kunstværker samt arkitekturen og den tradition, den indskriver sig i. Samtidig fortæller han bygningens historie fra ideen først blev undfanget, til arkitekten blev fundet og gik i gang med det mægtige projekt, og til det endelig stod færdigt.
Christian Thorvald Elling (1901-1974) var en dansk professor, forfatter, kunsthistoriker og arkitekturforsker. Italiensk barokarkitektur var Christian Ellings primære forskningsområde, og i løbet af sit liv foretog han talrige lange rejser til Italien. Christian Elling udgav over 40 bøger om blandt andet italiensk kulturhistorie, klassisk litteratur, dansk kulturhistorie og danske herregårde.