Meddelelse om et dødsfald Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Meddelelse om et dødsfald af Finn Zinklar

Bogreolen.dk


Meddelelse om et dødsfald


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

– Du har da vel ikke tænkt dig at myrde din egen bedstefar? sagde Joan forfærdet. – Som eneste arving vil du være den første, der bliver mistænkt …Denne novelle har tidligere været bragt i Ugebladet Hjemmet, 1977
Finn Zinklar (1923-2010) var uddannet korrespondent og arbejdede som regnskabsmedarbejder. I perioden 1949-1994 skrev han desuden ugebladsnoveller. I denne periode skrev Finn Zinklar over 100 noveller, hvoraf langt de fleste var kriminalhistorier, der blev udgivet i ugebladet Hjemmet.
Finn Zinklar testamenterede sin arv til en fond i sit eget navn. Fonden uddeler hvert år Zinklar-prisen, der gives til en dansk eller udenlandsk forfatter, der på fremmeste vis har gjort sig gældende inden for novellegenren.