Frost og aske Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Frost og aske af Inger Wolf

Inger Wolf


Frost og aske


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Midt under en snestorm bliver en otteårig dreng fundet død i Giber å. Efterforskningen af drengens død kommer til at gå i flere retninger: mod en mand med en stor billesamling, mod en dreng med en særdeles sort samvittighed, mod en tredive år gammel drukneulykke i Giber å. I den på overfladen så idylliske landsby æder kulden sig ind på vicekriminalkommissær Daniel Trokic og resten af teamet fra Århus politi. Og i takt med at sneen smelter, blotlægges en smertelig historie.
Inger Wolf modtog for Sort sensommer, første bind i serien om vicekriminalkommissær Daniel Trokic og it-specialist Lisa Kornelius, Det Danske Kriminalakademis diplom for “Mest spændende debut 2006”. Frost og aske er bind nummer to.
“Spændende og ikke mindst troværdigt – af og til mere, end man har lyst til at tænke på … Det handler om fædrenes synder, som sætter sig spor ned gennem generationerne.”
– Dagbladenes Bureau
“Wolf kan helt klart noget ekstraordinært … hun har skrevet en gedigen kriminalroman, der udmærker sig ved sine fine persontegninger, troværdige psykologiske plots og et sprog befriende lænset for krimiflom.”
– Femina