Peter Vandrefugls langfart Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Peter Vandrefugls langfart af Poul Carit Andersen

Bogreolen.dk


Peter Vandrefugls langfart


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Poul Carit Andersen fortæller om en lang tur gennem Europa med sin gamle ven Peter. Bogen har undertitlen “En rejse i bilens og flyvemaskinens århundrede”, og vi følger de to venners tur gennem mellemkrigstidens Europa med de bedste transportmidler, 1930‘erne havde at byde på. Det bliver en spændende tur, som giver et enestående indblik i et Europa, der endnu ikke ved, at det er på kanten af en ny verdenskrig.
Poul Carit Andersen (1910-1982) var en dansk forfatter og forlægger. Han debuterede som forfatter i 1933 med bogen “Små træk af den classenske legatskole historie” og stiftede i 1940 Carit Andersens Forlag, som udgav en lang række bøger om kulturhistorie og humaniora samt skønlitteratur. Poul Carit Andersen var en flittig forfatter hele livet igennem og udgav over ti bøger hovedsageligt om litteraturhistorie.