Molboernes vise gerninger Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Molboernes vise gerninger af Arthur Christensen

Bogreolen.dk


Molboernes vise gerninger


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

I årenes løb er der blevet fortalt så mange anekdoter og vittigheder om molboerne, at ordet molbohistorier er blevet en del af det danske sprog. Arthur Christensen har samlet et væld af historier om de danskere, der er angiveligt er mere fjollede og enfoldige end resten af den danske befolkning. Han fortæller samtidig, at mange andre folkeslag har deres egen version af molboerne. Vi møder dem helt tilbage i det gamle Grækenland, hvor man yndede at fortælle pinlige historier om abderiterne.
Arthur Christensen (1875-1945) var en dansk forfatter, journalist og professor i iransk filologi. I løbet af sit liv foretog Arthur Christensen flere rejser til den islamiske orient, hvor han studerede kultur, talesprog og folkepsykologi. Mange af Arthur Christensens bøger er blevet oversat til fremmedsprog, og han anses som en af Danmarks største forskere inden for den islamiske orientalisme.