I fangeskab Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

I fangeskab af Bertha Holst

Bogreolen.dk


I fangeskab


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Edith Finsen er ikke lidt vred- hun er rasende. Derfor står hun nu hidsigt bøjet over opvasken og mumler vredt til tallerkenerne. Hele huset er i oprør.For fire år siden døde husets frue, og Edith har siden taget sig af sine søskende for et beskedent budget. Men pludselig kommer tante Boas marcherende og vil lave om på det hele.
Bertha Holst (1881-1929) var en dansk forfatter, der primært skrev børne- og ungdomsbøger og ofte tog udgangspunkt i sin egen opvækst og sine egne erfaringer fra ophold på børnehjem og som adoptivbarn. Holst debuterede i 1908 med en roman rettet mod et voksent publikum, Vingefang (1908). Samme år udgav hun børnebogen “Tvillingerne”, og Holst blev hurtigt kendt som en af de bedste danske børnebogsforfattere, fordi hun skrev med indlevelse, nærvær og en autenticitet, der var i børnehøjde og som regel på børnenes side.