På egen hånd og andre fortællinger Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

På egen hånd og andre fortællinger af P. Falk Rønne

P. Falk Rønne


På egen hånd og andre fortællinger


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Var de vilde? Var de milde? Snart her, snart der, snart alle vegne? Hvis du nogensinde undret dig over, hvordan de store danske konger og dronninger var som børn, så tag dig selv og dine børn med på en eventyrrejse med “På egen hånd og andre fortællinger”: Følg Harald Blåtand, Regnar Lodbrog, Thyra Danebod, Kong Skjold og mange flere i deres børnefodspor i fortællingerne om bjørnejagter, ulvehunde, kampe, retfærdighed, stærke viljer og store ånder! Bogen er skrevet i og med samtidens sprog og retskrivning.
Bag størstedelen af serien “Fortæller fra …” stod lærer og teolog Peter Falk Rønne (1889-1953) og Ada Hensel, forfatterpseudonymet for søstrene Caja Gudrun Orsi (f.1908) og Ulrikka Eleonora Nørgaard (f.1904), som gav fortællingerne deres historiske vingesus. Danmarkshistorien, verdenshistorien, myter og sagn blev her fortalt som skæbnefortællinger på få sider og smukt illustreret af den berømte tegner Oscar Knudsen (1898-1971), der for alvor brændte igennem med de cirkusplakater, han tegnede i 1940‘erne og 50‘erne.