Fanden er løs Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Fanden er løs af Gorm Præst Jørgensen

Gorm Præst Jørgensen


Fanden er løs


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Christian den Fjerdes København, 1642. Byens foged Knud Korbach skal opklare mordet på styrmand Anders, som var anklaget for trolddom. Byen er i de stærke kræfters vold, borgerne er i oprør og ser troldfolk overalt.
Sagen fører Korbach fra de højeste kredse til de laveste: fra middagsselskab hos statholder og kongens svigersøn Corfitz Ulfeldt til den frimodige Crias bordel i den nye lovløse bydel Christianshavn. Korbach må svimlende højt til vejrs i kongens nye Stjerneborg, det mystiske runde tårn i Kiøbmager Gade som skal indvies om mindre end en uge. Men mest svimlende er hans møde med fortiden. Har han selv været del af djævlens plan?
FANDEN ER LØS er en historisk krimi fuld af renæssancens tro og overtro, sanselighed og armod, magtspil og frygt for fortabelse.
Læs om bogens forfattere, Lars Hamann og Gorm Præst Jørgensen: http://gyldendal.dk/lars-hamann og http://gyldendal.dk/gorm-praest-joergensen