Et sønderjysk hjem Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Et sønderjysk hjem af Mette Fog Pedersen

Mette Fog Pedersen


Et sønderjysk hjem


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

I erindringsbogen “Et sønderjysk hjem” fortæller Mette Fog Pedersen om opvæksten på gården Billeslund under Gram Gods i Sønderjylland. Det var en opvækst, der var præget af sang, fortælling og fællesliv i et dansksindet og grundtvigsk orienteret hjem. Særligt genforeningen i 1920 spiller en stor rolle for den sønderjyske familie.
Mette Fog Pedersen (1911-1976) var en dansk højskolelærer og forfatter. I 1964 blev hun ramt af sygdommen Myasthenia gravis, der lænkede hende til en hospitalsseng de sidste 12 år af hendes liv. Herfra skrev hun, med hjælp fra sine hospitalsvagter, otte bøger med erindringsstof og livsbetragtninger.