De første Vølsunger. Vølsungen Sigurd Fafnersbane Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

De første Vølsunger. Vølsungen Sigurd Fafnersbane af Jørgen Liljensøe

Bogreolen.dk


De første Vølsunger. Vølsungen Sigurd Fafnersbane


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Jørgen Liljensøe genfortæller sagnene om Vølsungeslægten, der nedstammer fra selveste Odin. Med det magiske sværd Gram vil vølsungerne kæmpe mod de andre vikingekonger for familiens ære. Da vølsungen Sigurds far bliver slået ihjel, sværger Sigurd hævn over ormen Fafner, og deraf får han tilnavnet Sigurd Fafnerbane.
Den danske forfatter Jørgen Liljensøe blev født i 1943 på Nørrebro i København. Han debuterede som forfatter i 1977 og har siden da udgivet et væld af både voksen-, børne- og ungdomsbøger blandt andet inden for genrerne roman, fagbog samt genfortælling af sagn og eventyr. Jørgen Liljensøe står desuden bag en lang række børnebøger om dyr, som er yderst velegnede til undervisning.