Eline Boisens erindringer. Bind 2 Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Eline Boisens erindringer. Bind 2 af Eline Boisen

Eline Boisen


Eline Boisens erindringer. Bind 2


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Eline Boisens 1800-tals-erindringer giver et enestående indblik i et kvindeliv i 1800-tallets Danmark. I de 48 tætbeskrevne stilehæfter, hun før sin død overdrog til sine børn, skildrer hun barndommen i Norge, ungdommen i København, ægteskabet med præsten F.E. Boisen og et liv, der var præget af børnefødsler og dødsfald.Andet bind løber fra 1844 til 1870.
Eline Boisen (1813-1871) var en dansk præstekone, der fra midten af 1850‘erne nedskrev sine erindringer. Kort før sin død overdrog hun 48 tætbeskrevne stilehæfter til sine børn, og i 1985 udgav hendes kvindelige efterkommere et uddrag under titlen “… men størst er kærligheden”. Først i 1999 udkom erindringsværket i sin helhed.