En ladys fristelser Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

En ladys fristelser af Sophie Barnes

Sophie Barnes


En ladys fristelser


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

En ladys fristelser
Velkommen til Thorncliff Manor, hvor Londons elite m&oslash-des, mingler og m&aring-ske endda finder deres hjertes udk&aring-rne &hellip-
Der er tusind andre ting, som Christopher, viscount Spencer, hellere vil end at g&aring- p&aring- jagt efter en brud, is&aelig-r da erfaringen har l&aelig-rt ham, at man ikke kan stole p&aring- kvinder. S&aring- st&oslash-der han p&aring- den f&aelig-ngslende lady Sarah, der kravler rundt i Thorncliffs vinterhave, og bliver straks indtaget af hendes lidenskabelige v&aelig-sen. Men hvorfor er hun s&aring- opsat p&aring- at undg&aring- ham?
Lady Sarah ville v&aelig-re den perfekte brud for en h&oslash-jadelig &hellip- hvis det ikke havde v&aelig-ret for en blakket fortid, som hun skjuler for de toneangivende kredse. Et ophold p&aring- Thorncliff Manor skulle v&aelig-re en hj&aelig-lp til at planl&aelig-gge fremtiden og ikke en anledning til at forelske sig. Christophers kys er imidlertid uimodst&aring-elige, og hans ridderlighed besn&aelig-rende. Men vil udsigten til, at hendes hemmelighed bliver afsl&oslash-ret, &oslash-del&aelig-gge deres dr&oslash-m om lykken?