Åbne vidder/Årets bryllup i Swallowbrook Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Åbne vidder/Årets bryllup i Swallowbrook af Abigail Gordon

Abigail Gordon


Åbne vidder/Årets bryllup i Swallowbrook


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

&Aring-bne vidder
Da den unge l&aelig-ge Eleanor Munroe rejser til Yorkshire Dales for at slikke s&aring-rene efter et brud med sin forlovede, er det kun for en kort bem&aelig-rkning, f&oslash-r hun skal rejse videre ud i verden. Hun har bestemt ikke planer om at kaste sig ud i et nyt forhold. S&aring- hellere v&aelig-re alene resten af livet!
Heller ikke hendes nye chef, enkemanden Daniel Saunders, tror, at han skal genopleve k&aelig-rligheden, for han har sin s&oslash-n, Nathan, at tage hensyn til.
Men da de to m&oslash-des, opst&aring-r der straks kemi. Der g&aring-r bare lidt tid, f&oslash-r de selv indser det &hellip-
&Aring-rets bryllup i Swallowbrook
Afholdt af de lokale og opslugt af sit job elsker sygeplejersken, Julianne Marshall, det liv, hun har opbygget for sig selv i den hyggelige, lille by ved s&oslash-en, Swallowbrook. S&aring- dukker Aaron Somerton stolt og st&aelig-rk op i den klinik, hvor hun arbejder.
Julianne har v&aelig-ret forelsket i Aaron i &aring-revis. Helt fra f&oslash-r hans brud med hendes s&oslash-ster. Hun frygter, at han ikke har tilgivet hendes andel i det. Men m&aring-ske kan et bryllupsmirakel v&aelig-re p&aring- vej for Swallowbrooks yndlingssygeplejerske?