Jeg elsker dig altså Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Jeg elsker dig altså af Hans Hansen

Hans Hansen


Jeg elsker dig altså


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Jan er forelsket. Det er Bente fra klassen, som han er vild med. Måske tænker hun også på ham? Han beslutter sig for at invitere hende med til fest i roklubben, og hun vil heldigvis gerne med. Nu skal den fest bare blive en succes!Hans Hansen (f. 1939) er dansk forfatter og tidligere børnefilmkonsulent ved Det danske Filminstitut. Han debuterede med en novellesamling for voksne i 1965, og i 1975 udgav han sin første børnebog, krimien “Livsfarlige papirer”. Siden er det blevet til over 50 børne- og ungdomsbøger, deriblandt “Vil du se min smukke navle”, som blev til en meget populær ungdomsfilm.
En serie om Jan og Bentes dejlige og svære forelskelse i slutningen af 9. klasse.