Den vanartede elev Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Den vanartede elev af Arne Svingen

Arne Svingen


Den vanartede elev


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

2 nye bøger i serien “Svingens mørke verden”. Her er det både en lærer og en elev, der skaber gys og gru. Et godt gys til læsere fra ca. 10 år
I “Den vanartede elev” starter en ny pige i klassen, og det lige op til en meget vigtig fodboldkamp med naboskolen. Pludselig kommer holdets bedste spillere galt af sted, og Natalie kommer i fedtefadet. Har den nye pige mon en finger med i spillet?
I “Den onde lærer” skal Balders klasse på skoleudflugt med en vikar. Balder overhører ved et uheld vikaren snakke om kniv eller pistol, men kan han overbevise klassen om, at den nye vikar vil kidnappe dem?
Gysene i denne serie er lige tilpas uhyggelige. Der er konstant en underliggende stemning af fare og uhygge, og man bliver drevet frem i fortællingen. De fine sort/hvide illustrationer er med til at underbygge stemningen.
Bøgerne er inddelt i korte kapitler med stor skrift. Forsiderne er flotte og fængende. Anbefales anskaffet. (Uddrag af lektørudtalelsen).