Nord for Bangkok. Erindringer om bjergene, byerne og menneskene der. Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Nord for Bangkok. Erindringer om bjergene, byerne og menneskene der. af Bent Albrectsen

Bent Albrectsen


Nord for Bangkok. Erindringer om bjergene, byerne og menneskene der.


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Første halvdel af 1960’erne tilbragte Ben Albrectsen det meste af sin tid i Thailand, hvorfra han arbejdede som sekretær for de skandinaviske landes velfærdstjeneste blandt søfolk.Men det er ikke arbejde, der er centrum for bogen. I 1963 begav Albrectsen sig nemlig ud på en rejse, der førte ham nord på op igennem Thailand til Burma og Laos. Undervejs på sin lange rejse fortæller Albrectsen om kulturen og de historier, der påvirker samfundet og menneskene- alt det, der ligger bagved de krige og kriser, som Asien på det tidspunkt var hårdt ramt af.Bent Albrectsen (1930-2000), dansk forfatter og journalist. Arbejdede på lokalaviser i blandt andet Svendborg, Næstved og på Ærø. Fra 1968 arbejdede han som Berlingske Tidendes Londonkorrespondent, og fra 1970 blev han USA-korrespondent og flyttede til Washington, og i 1998 fik han De Berlingske Journalisters pris. Albrectsen fik sin forfatterdebut med bogen “Nord for Bangkok. Erindringer”, som blev udgivet i 1967, og efterfølgende udgav han en halv snes faglitterære værker samt sine erindringer.