Vandringer i Nordsjælland. Stemninger og indtryk Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Vandringer i Nordsjælland. Stemninger og indtryk af Carl Behrens

Carl Behrens


Vandringer i Nordsjælland. Stemninger og indtryk


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Carl Behrens har været på vandring ved Gurre Sø, Asserbo ruin, Gilleleje havn, Nøddebo, St. Helene kilde og et væld af andre smukke steder i Nordsjælland. Bogen er ikke alene en velskrevet og smuk skildring af en dejlig del af Danmark, men også et historisk billede på, hvordan Nordsjælland så ud i 1910‘erne, lige inden første verdenskrig brød ud.
Carl Johan Behrens (1867-1946) var en dansk forfatter og journalist, der blandt andet var dansk repræsentant for det svenske tidsskrift Ord och Bild. Carl Behrens var også kendt som en vigtig litteratur- og kulturhistoriker, og han har blandt andet udgivet bøger om de tyske digtere Christian Dietrich Grabbe og Friedrich Hebbel samt den danske skuespiller Emil Poulsen.