Et punkt i tiden Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Et punkt i tiden af Peter Elung Jensen

Peter Elung Jensen


Et punkt i tiden


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

En dag på vej til skole støder 14-årige Mikkel på noget så usædvanligt som et punkt i tiden. Nu fører kosmiske kræfter ham af sted på en fantastisk rejse til en verden, han slet ikke kunne forestille sig. Mikkel bliver nu nødt til at kæmpe med livet som indsats for at redde Vindenes Folk fra at blive udslettet. Udover en masse spænding og farer møder Mikkel også kærligheden for første gang, og i løbet af den eventyrlige rejse bliver han ikke bare klogere på verden, men også på sig selv.”Et punkt i tiden” er første bind i Peter Elung-Jensens serie “Kosmiske kræfter”.
Peter Elung-Jensen (f. 1938) er en dansk forfatter. Han er særligt populær for sine science fictionromaner for unge.