Zombie-jæger – Den nye verden 4: Den sande fjende Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Zombie-jæger - Den nye verden 4: Den sande fjende af Nicole Boyle Rødtnes

Nicole Boyle Rødtnes


Zombie-jæger – Den nye verden 4: Den sande fjende


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

“Da vi ankommer til stranden, flyder det med menneskelig. Blikket i de stivnede øjne er chokeret. De var ikke forberedte. De troede, de var i sikkerhed her. Deres kroppe er fyldt med bidmærker. Kød er flået af knoglerne. Hjernemasse er pillet ud med fingrene …”
Alo og de andre zombie-krigere er flygtet til Matsu. Menneskerne jagter dem stadig, men da de rigtige zombier går til angreb, må mennesker og zombie-krigere stå sammen side om side i kampen mod den sande fjende.
DEN SANDE FJENDE er fjerde bog i serien “Zombie-jæger – Den nye verden”, en gyserserie for de 10-13-årige.