Hende den lille franske Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Hende den lille franske af Bent Rasmussen

Bent Rasmussen


Hende den lille franske


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Filip har et enkelt mål for sommeren: at tjene så mange penge som muligt, så han forhåbenlig kan få råd til den hest, han ønsker sig.Men det forløber ikke helt let, og venskabet med Stine og hans franske kusine Malou, der kommer på ferie hos dem, volder problemer.
Bent Rasmussen (f. 1934), dansk forfatter. Rasmussen er primært kendt for sine børne- og ungdomsbøger. Han fik sin litterære debut i 1966 med bogen “Alt kan gro” og har siden udgivet over 40 bøger. I løbet af sin mangeårige forfatterkarriere har Bent Rasmussen blandt andet vundet Danmark Skolebibliotekarer Børnebogspris (1978), Gyldendals Boglegat for Børnebogsforfattere og -tegnere (1984), Kulturministeriets Børnebogspris (1988) og BMF‘s Børnebogspris (1994).