Svend Erik har travlt Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Svend Erik har travlt af Sigurd Togeby

Sigurd Togeby


Svend Erik har travlt


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Hver dag er Svend Erik og hans tre venner Tykke, Georg og Kjeld omgivet af sjove mennesker. Og rundt om hvert hjørne gemmer der sig et sjovt eventyr for de fire spilopmagere, som slet ikke kan sidde stille. SVEND ERIK HAR TRAVLT er 9 sjove historier om drengeliv, dengang bedstefar var dreng.
Vilde historier, eventyr og drengestreger: Sådan var bedstefars barndom helt sikkert, og sådan er Svend Erik-bøgerne, der udkom mellem 1934 og 1942 – en serie børnebøger om drengene Svend-Erik og hans tre venner Kjeld, Georg og Tykke og deres forunderlige verden.
Bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden.
Sigurd Togeby (1909-1970) var drengebogs- og romanforfatter. Togeby var også redaktør for ugebladet Hjemmet i forlagskoncernen Gutenberghus Bladene, der senere blev til Egmont. Foruden romaner og SVEND ERIK-BØGERNE skrev han skrev manuskript til tegneserierne FYRTAARNET OG BIVOGNEN samt HELGE HALLS NULLERTEN – og sidst i 60’erne skrev han også nogle få manuskripter til Anders And & Co.