Homoseksualisterne 1:6 – Fra storbyens dyb Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Homoseksualisterne 1:6 - Fra storbyens dyb af Anders Thorkilsen

Bogreolen.dk


Homoseksualisterne 1:6 – Fra storbyens dyb


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

I en fortrolig pakke på Rigsarkivet gemmer der sig et relativt ukendt stykke københavnerhistorie. En dramatisk historie om puritanere, kulturikoner, soldatertrækkerdrenge og…. homoseksualister
Lad os skrue tiden godt 100 år tilbage. Vi befinder os i København, en by der har smidt sine provinsielle lænker, og nu er på vej til at blive en moderne og pulserende metropol. Alt er dog langt fra vel her i hovedstaden. Noget lurer i storbyens dyb, og det truer med at fordærve og ødelægge landets fremtid – ungdommen. Spørgsmålet er så, hvad er det for nogle korrumperende kræfter der er på spil? Hvordan har de formået at udmanøvrer nogle af landets mest magtfulde mænd, og hvorfor er de unge værnepligtige i København særligt i farezonen? Svarene på det ligger gemt i fortrolig pakke på Rigsarkivet, og vi skal sammen dykke ned i den her pakke og gå på opdagelse i et relativt ukendt stykke københavnerhistorie.
Velkommen til “Homoseksualisterne”. En podcast-serie om soldatertrækkerdrenge, storbyen, moralister, myndigheder og ikke mindst homoseksualister.