Frederik Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Frederik af Lars Jørgensen

Lars Jørgensen


Frederik


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Da Kronprins Frederik i 2009 blev medlem af den internationale olympiske komite, IOC, blev han også danmarkshistoriens mest omdiskuterede sportsleder. Mange danskere frygtede, at den danske tronarvings karriere i den økonomisk og politisk magtfulde komite ville ophæve den danske tradition med et apolitisk kongehus.
I “Frederik, Kronprins af Danmark – Konge af en anden verden” undersøger Lars Jørgensen, hvordan tronarvingen i praksis har forvaltet sin første otte års medlemsperiode i komiteen – både set i lyset af den følelsesladede danske debat, der har været om hans idrætspolitiske karriere, og den internationale debat, der i samme periode har været om udviklingen i den olympiske sportsverden.