Dødsstraffe og henrettelser Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Dødsstraffe og henrettelser af Ole Schierbeck

Bogreolen.dk


Dødsstraffe og henrettelser


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

“På én gang træder alle tilbage. Midt i lampens lyskegle – med den sorte maske for ansigtet – sidder han ubevægelig. Pludselig kaster han sig frem i stropperne, og hans halsmuskler bliver stramme som tove.”At ende livet i den elektriske stol er en grusom skæbne, der desværre tilfalder det fåtal af menneskeheden, man vurderer, har fortjent lovens strengeste straf. Journalist og forfatter Ole Schierbeck fortæller om henrettelser og dødsstraffe gennem tiden og verden over. Han tager os blandt andet med til dødsgangen i Texas, USA, og fortæller én af historierne fra de 46 danske henrettelser efter den tyske besættelse.Ole Schierbeck (f. 1938) er en dansk journalist, oversætter og forfatter. Han har været journalist for dagbladet Politiken i en lang årrække og står desuden bag flere dokumentariske bøger om kriminalitet.