Sover du allerede, skat? Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Sover du allerede, skat? af Willy Breinholst

Bogreolen.dk


Sover du allerede, skat?


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Hvordan mon det er at være gift med den samme kvinde i mere end 30 år? Kedeligt? Nej, ikke det mindste! Da Willy Breinholst havde været gift med sin kone Mariane i præcis 12.000 dage, skrev han “Sover du allerede skat?”, der fortæller om hans ægteskabs dag nummer 12.001, som den forløb time for time. Og der kan nå at ske meget i løbet af sådan en dag …Den danske forfatter Willy Breinholst (1918-2009) har skrevet en lang række humoristiske bøger og står desuden bag to af filmmanuskripterne til “Mig og min lillebror” fra sidst i 1960‘erne. Willy Breinholsts bøger er udgivet i 100 lande, oversat til utallige sprog og solgt i over 70 millioner eksemplarer.