Forelsket i rebel prinsessen/Askepot fra Larkville Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Forelsket i rebel prinsessen/Askepot fra Larkville af Melissa McClone

Melissa McClone


Forelsket i rebel prinsessen/Askepot fra Larkville


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Forelsket i rebel prinsessen
Prinsesse Charlie er det sorte f&aring-r i Aflands kongefamilie. Til geng&aelig-ld har hun bevist sit v&aelig-rd i musikindustrien, og hun vil g&oslash-re alt for at f&aring- rockstjernen Joe Kavanagh til at skrive under p&aring- en pladekontrakt. Men da hun m&oslash-der Joe i Las Vegas g&aring-r intet helt efter planen, og pludselig er prinsessen blevet gift med rockstjernen, og medierne g&aring-r amok. Det hele er kun spil for galleriet, men ikke desto mindre sitrer luften af elektricitet, og som dagene g&aring-r, bliver det sv&aelig-rere og sv&aelig-rere at skelne mellem skuespil og virkelighed.
Askepot fra Larkville
Landsbypigen med de store dr&oslash-mme er omsider kommet til Hollywood! I &aring-revis har kostumedesigneren l&aelig-ngtes efter at blive set for, hvad hun er og ikke for, hvad hun ikke er. Men under den l&aelig-kre filmstjerne Adam Nobles blik begynder Askepot endelig at finde sine egne ben. Adam gemmer sig bag alle de roller, han spiller. Men der er et eller andet ved Megan, der truer med at f&aring- hans omhyggeligt opbyggede facade til at falde fra hinanden. Vil han endelig turde tage den st&oslash-rste risiko af alle? At smide manuskriptet v&aelig-k og &aring-bne sit hjerte?