Begær og kærlighed/Fra skygge til lys/En jaget prinsesse Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Begær og kærlighed/Fra skygge til lys/En jaget prinsesse af Catherine Mann

Catherine Mann


Begær og kærlighed/Fra skygge til lys/En jaget prinsesse


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Begær og kærlighed
Advokat Harper Lake har en forrygende aften ved maskeballet, hvor hun g&aring-r i seng med sin chef Malcolm, og f&oslash-rst senere finder hun ud af, at det faktisk er hans en&aelig-ggede tvillingebror Nick Tate. Da hun tilmed finder ud af, at hun venter tvillinger med ham, er gode r&aring-d dyre!
Fra skygge til lys
Det er afregningens time for Matt Clark, den u&aelig-gte, hemmelige s&oslash-n af en country-superstjerne. For journalist Libby Penn ankommer til hans ranch for at bede om et interview. Han siger nej tak. Men iltre Libby fascinerer ham, som ingen anden kvinde har gjort.
En jaget prinsesse
Da hun bliver jagtet af fans og paparazzier p&aring- et luksushotel kaster prinsesse Mariama Mandara ind gennem den n&aelig-rmeste d&oslash-r. Befippet, opdager hun, at det dr. Rowan Boothes suite – en mand, hun har haft flere sammenst&oslash-d med og som hun trods det, er smerteligt tiltrukket af.