Sådan ender demokratiet Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Sådan ender demokratiet  af David  Runciman

Bogreolen.dk


Sådan ender demokratiet


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Demokratiet er gået under mange steder rundt omkring på kloden. Vi tror, vi ved, hvordan det ser ud: Kaos råder og militæret griber ind for at genoprette orden, indtil befolkningen igen kan tiltros kontrollen. Men måske dette billede er forældet.
Alle politiske systemer får en ende.
I Sådan ender demokratiet adresserer David Runciman problemet stringent og med nerve og hjælper os til at tænke det hidtil utænkelige: Hvordan ser demokratiets undergang ud i det 21. århundrede? Kunne der komme noget bedre efter demokratiet?
ANMELDELSER
“David Runcimans Sådan ender demokratiet er en vigtig bog forfattet med en letflydende pen.” ★★★★★ – Altinget
“Sådan ender Demokratiet er præsenteret i krystalklar prosa blottet for akademisk jargon (…) et læsværdigt og dybtgående bidrag til vores forståelse af verden i dag (…) uden tvivl en af de mest lysende intelligente bøger om politik, der er skrevet i mange år” – John Gray, New Statesman
“Overbevisende, subtilt og stilfuldt udreder Runciman de paradokser og risici demokratiet står over for, hvilket gør denne til en af de absolut bedste af de mange fremragende bøger, der for tiden behandler dette emne” – The Guardian
“Læsværdig, tankevækkende og fyldt med fascinerende observationer om samtidig politik” – The Herald