Erantis Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Erantis af Anna Baadsgaard

Anna Baadsgaard


Erantis


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

“OktoberMotiv fra SmålandGyldne Skove under Skyer graa,Taageslør om fjerne Aaser blåå,Lyng og Blaabærris, hvor visne Bregner,sig i gult mod brunt og vinrødt tegner.Hvide Birkestammer lyser matmod det dunkelgrønne Naalekrat.Skrigende en Hær af sorte Kragerflokkes paa en stenet Pløjeager.”Anna Baadsgaards digtsamling “Erantis” tegner skønne naturbilleder fra Skandinaviens forskellige årstider. Bogen indeholder blandt andet et digt om hver enkelt måned og en lang række digte om naturoplevelser.
Den danske forfatter Anna Baadsgaard (1865-1954) var oprindeligt uddannet lærerinde. Efter at have boet i Italien og Tyskland flyttede hun til London, hvor hun underviste i sprog. Hun debuterede som forfatter i 1890 med novellen “Spurvens tak” i et børneblad. To år senere fik hun sin debut som voksenbogsforfatter med romanen “Ude i verden”. Efterfølgende har Anna Baadsgaard udgivet over halvtreds bøger, som fik stor succes i hele Skandinavien.