Døden lyver aldrig Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Døden lyver aldrig af Katja L. Berger

Katja L. Berger


Døden lyver aldrig


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

“En gang før har jeg vidst, at jeg skulle dø. Og det skete virkelig. Jeg døde. Og så alligevel ikke. På en eller anden sær måde endte jeg i dette efterliv, hvor døden føltes mere levende, end livet selv nogensinde havde gjort det. Og på den måde levede jeg igen.”
Dommedag er på vej, og Raven og Zeph må kæmpe mod både levende og døde for at standse den. En ældgammel profeti sætter dog alting i svingninger, og Raven må drage videre mod Hades. Men hvad gør en sjælehenter, når Underverdenens hersker er besat af jalousi, ingen taler sandt, og fjender bliver til venner? Raven må endnu en gang lære at navigere i lyset og mørkets skyggesider, når Helvede og Himlen tørner sammen, og intet er, som det ser ud til.
Døden lyver aldrig er andet bind i trilogien Fortællinger fra Døden.