Under en anden sol Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Under en anden sol af Henning Ipsen

Henning Ipsen


Under en anden sol


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

“HVER DAG glæder jeg mig til at få fri/ hver dag frygte jeg at få fri.Ikke fordi jeg er bange for fritidens tomme rum (selv om nogle så galant antyder også den slags), men for turen over skolegårdens betonstartbane gennem myldret af børn der forvandles til tordnende, fremfusende jetuhyrer. Deres uddunstninger af sved og ord rører mig ikke, jeg føler mig ikke hævet over menneskelig sved (som kan skyldes usikkerhed eller varme) og jeg er ikke blevet så forældet at jeg kan rødme over ord som det i nogle kredse forventes at en dame ikke kender.”Henning Ipsens novellesamling “Under en anden sol” består af en række skarpe og til tider humoristiske fortællinger. De tager læseren med rundt i Europa, fortæller om velfærd og længsel, menneskeskæbner og tilmed et mord.Henning Ipsen (1930-1984) var en dansk forfatter, der skrev en lang række bøger blandt andet inden for genrerne roman, noveller, erindringer samt børne- og ungdomsbøger. Han debuterede som forfatter i 1956 med romanen “De tavse huse”. I en årrække var Henning Ipsen bog- og tv-anmelder for Jyllands-Posten, og han har endvidere skrevet manuskript til tv-serien “Regnvejr og ingen penge.”