Dæmonjægeren Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Dæmonjægeren af Eoin Colfer

Eoin Colfer


Dæmonjægeren


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

I fremtidsbyen Satellite City styres stort set alting pr. satellit, og nye produkter afprøves af ‘usponsorerede’ børnehjemsbørn. En af disse forsøgskaniner er Cosmo Hill, der har tilbragt femten år på Clarissa Frayne-Instituttet for Forældreløse Drenge og pønser på flugt døgnet rundt.En dag lykkes det ham at undslippe, men hans nye tilværelse i Satellite City viser sig at rumme mindst lige så mange farer som på børnehjemmet, og kun hjælp fra den kvikke børnebande kan redde Cosmo.
Eoin Colfer er født i 1965 i Irland. Han er uddannet fra Dublin Universitet, men har rejst og arbejdet over det meste af verden, heriblandt Tunesien, Saudi Arabien og Italien. Indtil Colfer udgav Artemis Fowl-serien, arbejdede han som lærer- men lærergerningen blev tilsidesat, da det blev muligt for ham at skrive på fuld tid.