Alt om Brontë-søstrene – del 2 Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Alt om Brontë-søstrene - del 2 af Lise Lotte Frederiksen

Bogreolen.dk


Alt om Brontë-søstrene – del 2


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Bliv klogere på de tre Brontë-søstres korte, mytiske liv og de udødelige litterære værker, som de skrev på den isolerede hede i 1800-tallets England.I denne podcast fortæller Lise-Lotte Frederiksen indlevende og vidende om de tre Brontë-søstre- Charlotte, Emily og Anne. Du skal høre om deres opvækst på præstegården med sygdom og tab, deres lyrik og inspiration, og ikke mindst om de tre værker, der stadig i dag står som noget af det bedste fra den engelske litteraturskat- ‘Jane Eyre’, ‘Stormfulde højder’ og ‘Fruen til Wildfell Hall’.
LISE LOTTE FREDERIKSEN er cand.mag. i dansk, engelsk og teatervidenskab. Hun har undervist det meste af sit liv, men har de sidste fem år primært holdt foredrag om litteratur og gået litterære byvandringer i europæiske byer.
Hun ser først og fremmest sig selv som formidler og har en stor kærlighed til litteraturen, ikke mindst klassikerne.