Litteraturoplevelse Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Litteraturoplevelse af Christian Kock

Christian Kock


Litteraturoplevelse


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Denne bog er henvendt til de læsere, der læser for fornøjelsens skyld. Den tager udgangspunkt i de genrer, der gennem tiden har været de mest populære, blandt andet folkeeventyr og kriminalromaner, og viser ved hjælp af eksempler og uden brug af fremmedord, hvordan nogle af de samme greb gør sig gældende i den mere “seriøse” litteratur. “Litteraturoplevelse” bliver således en indføring i, hvordan man kan læse den smalle og mere vanskeligt tilgængelige litteratur og stadig finde fornøjelse heri.
Christian Kock (f. 1946) er retorik- og litteraturforsker. Han er uddannet mag.art. i litteraturvidenskab i 1973 og har siden 1997 været professor i retorik ved Københavns Universitet. Han er forfatter og medforfatter til en lang række bøger om retorik, lingvistik, journalistik og litteratur.