De ualmindelige – Det rygende timeglas Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

De ualmindelige - Det rygende timeglas af Jennifer Bell

Jennifer Bell


De ualmindelige – Det rygende timeglas


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

SГёskendeparret Ivy og Seb vender tilbage til Lundinor efter deres hГ¦sblГ¦sende oplevelser i Den bГёjede mГёnt, og de kastes straks ud i endnu et eventyr, hvor intet er, som det ser ud…
ForГҐret er kommet til Lundinor og har forvandlet det magiske marked dybt under Londons gader til en engelsk idyl fyldt med blomster, hvor de handlende ivrigt bytter hverdagsting med ualmindelige evner. Men mГёrket lurer under overfladen… Et sГ¦rt symbol dukker op i Lundinors gader og varsler om en sammensvГ¦rgelse, der kan have dГёdelige konsekvenser for alle Lundinors indbyggere. Ivy og Seb mГҐ kГ¦mpe en indГ¦dt kamp mod Selena Grimes og hendes uhyggelige kumpaner – godt hjulpet af deres ven, Valian, og en hel del ualmindelige objekter.