Berlin 1961 Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Berlin 1961 af Frederick  Kempe

Bogreolen.dk


Berlin 1961


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Nikita Khrusjtjov kaldte Berlin ”det farligste sted på jorden”. For første gang i historien stod amerikanske og russiske tanks få meter fra hinanden. Én fejl, én nervøs soldat, én overgearet kommandør kunne blive startskuddet til en krig, der på et kort øjeblik kunne udvikle sig til en atomkrig. På den ene side stod en ung, uprøvet præsident for USA, der stadig var ved at komme sig efter katastrofen i Svinebugten.
På den anden side stod Sovjetunionens øverstkommanderende under hårdt pres fra kineserne, østtyskerne og sin egen regering. Ingen af dem havde forståelse for den anden part, og begge prøvede de kynisk at manipulere begivenhederne. Uge efter uge kom de nærmere afgrunden.
”Hans genskabelse af diplomatiet og begivenhederne op til august 1961 tryllebinder læseren”
New York Times
”Kempe løser en gigantisk opgave med succes. Historiefortællingen er mesterlig, underholdende og tydelig. Selve historien vil fremprovokere kritik og vrede blandt kommende generationer”
Washington Independent Review of Books
”Både en berigende historie og flydende god læsning”
Washington Post