Jeg vil være en fugl før jeg dør Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Jeg vil være en fugl før jeg dør af Frode Jakobsen

Frode Jakobsen


Jeg vil være en fugl før jeg dør


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Politiker, modstandsleder og forfatter Frode Jakobsen har igennem det 20. århundrede været en aktiv på den politiske scene – både i den offentlige rolle som politiker og i den hemmelighedsprægede rolle som aktiv deltager i modstandsbevægelserne under anden verdenskrig.”Jeg vil være en fugl før jeg dør” er tredje bind i Jakobsens erindringsværk og fortæller om tiden efter befrielsen i 1945 og frem til 1975.Frode Jakobsen (1907-1997), dansk politiker, modstandsleder og forfatter. Medstifter af foreningen Dansk Studiering, som i 1943 blev omdannet til en illegal organisation, der spillede en stor rolle i modstandsbevægelsen under anden verdenskrig. I 1945 blev han valgt for Socialdemokratiet, hvor han var MF indtil 1973. Jakobsen har desuden udgivet en række bøger, der fortæller om hans erindringer og erfaringer fra sine mange år i politik.
Frode Jakobsen var dansk politiker, samfundsdebattør, modstandsleder og forfatter. I en række værker har han nedskrevet sine erindringer fra et begivenhedsrigt politisk århundrede, hvor Jakobsen som regel enten har fulgt med eller spillet en aktiv rolle.