I skyggedalen Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

I skyggedalen af Marie Alvilda Dinesen

Marie Alvilda Dinesen


I skyggedalen


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Inspireret af virkelige begivenheder om krig og lidelse fortæller “I skyggedalen” historien om en kristenforfølgelse, som verden ikke på udgivelsestidspunktet havde set mage til.Det er historien om Grace Dickinson, der netop er vendt hjem efter at have tilbragt lange år i fjerne og fremmede egne, hvor kårene er ganske ulig hendes egne. Når hun vender hjem er alt, som det plejer. Kun én er forandret: hende selv.Marie Alvilda Dinesen var en dansk forfatter, der har udgivet flere bøger- heriblandt “Vingede frø” (1928), “Frøken sommerfugl” (1943) og biografien “Toner som klang” (1931) om den tyske diakonisse Eva von Tiele-Wincklers liv og gerning.