Dittes digte 2.g Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Dittes digte 2.g af Poul Larsen

Poul Larsen


Dittes digte 2.g


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

“Tilfredse betragtninger / af hinanden / mens vi slentrede af sted. / Sætninger / vi ikke behøvede at fuldende. / Smilende pauser / og hjertet der langsomt / trådte op i dansesko.”Således indleder Poul Larsen digtet “Højt at danse” fra sin digtsamling “Dittes digte 2.g”. En digtsamling bestående af 50 digte fra et teenageliv – fyldt med kærlighed, forelskelser, venskaber og reflektioner over, hvad meningen med det hele egentlig er.Den danske forfatter Poul Larsen (f. 1940) er oprindeligt uddannet kontorassistent og efterfølgende folkeskolelærer – et job, som han bestred i 30 år, før han for alvor vendt sin opmærksomhed mod forfattergerningen. Poul Larsen fik sin litterære debut i 1972 med digtsamlingen “Bare Digte” og har levet af at skrive siden 1995, hvor han stoppede som folkeskolelærer.