Altid perfekt? Find balancen i et liv med karriere Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Altid perfekt? Find balancen i et liv med karriere af Eileen Klitvad

Personlig udvikling


Altid perfekt? Find balancen i et liv med karriere


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

“Min karriere er blevet et spørgsmål om at leve et liv, som jeg selv har det godt med. Når mit liv ikke længere er sjovt, må jeg videre. Til hvad? Se, det har jeg ingen langtidsplaner om. Langtidsplaner tror jeg ikke på. Muligheden skal gribes, når den er der. I nuet. Fremtiden skabes af de beslutninger, jeg tør træffe hen imod den. Det handler om at tage ansvaret eller om at lade andre tage det for mig.”Baseret på egne erfaringer som karrierer kvinde, og et personligt sammenbrud, beretter Elieen Klitvad hvordan, hun ved at være bevidst om sine valg, har taget hånd om sit liv og sin karrierer.Elieen Klitvad (f. 1961) arbejder blandt andet med både strategisk og operationelt med organisationsteam og lederudvikling og faciliterer af forandringsprocesser, talent- og forandringsprocesser samt toplederrådgivning.