Træd til side, så du selv kan komme til Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Træd til side, så du selv kan komme til af Jannik Bo Rasmussen

Jannik Bo Rasmussen


Træd til side, så du selv kan komme til


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

At udvikle dig selv starter grundlæggende ikke med at skulle lave om på dig selv, men med at finde og acceptere dig selv som du lige nu er. Og paradoksalt nok er det netop denne selvaccept, som bærer kimen til forandring.
Denne bog bygger på den erfaring, at organisk udvikling sker ved at du lærer dig selv stadig bedre at kende, og at du giver mening for dig selv og om nødvendigt tilgiver dig selv. Det giver inspiration og energi til spontan og uanstrengt forandring.
Bogen er fyldt med korte, inspirerende og tankevækkende tekster, suppleret med forslag til øvelser til eget brug og fri inspiration. Den er tænkt som en bog til bladre rundt i, en inspirations- og opslagsbog, snarere end som en tekst der skal læses fra start til slut.