Når livet ændrer sig/Et uventet job/Den sidste fristelse Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Når livet ændrer sig/Et uventet job/Den sidste fristelse af Leslie Kelly

Leslie Kelly


Når livet ændrer sig/Et uventet job/Den sidste fristelse


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

N&aring-r livet ændrer sig
Mike Moretti er m&aring-ske lidt gammeldags, men hans v&aelig-rdier fort&aelig-ller ham, at manden betaler. S&aring- hvordan kan han tillade sig, at f&aring- et seri&oslash-st forhold til milliard&aelig-rarvingen Vivian Warner, n&aring-r han selv kun er cowboy og tidligere j&aelig-gersoldat?
Et uventet job
Da Houston Calloway bliver skadet under rodeoen, m&aring- han lade Jill, rodeoens fysiske tr&aelig-ner, behandle ham. Udstyret med en gipsarm tager han hjem til familiens ranch. Og da familien er ved at &aring-bne et center for nye, h&aring-befulde rodeoryttere, tager Houston Jill med i h&aring-bet om, at hun vil p&aring-tage sig jobbet som leder af deres f&oslash-rstehj&aelig-lpsklinik.
Den sidste fristelse
Cat er familiens vilde pige, men da familiens bar bliver eksproprieret, beslutter hun, at det er p&aring- tide, hun &aelig-ndrer sti – bliver mere fornuftig og ansvarlig – og hun kan passende begynde med at finde en reel fyr.