Faretruende tæt på sandheden Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Faretruende tæt på sandheden af Sophie Barnes

Sophie Barnes


Faretruende tæt på sandheden


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Faretruende tæt p&aring- sandheden
Trods adspredelserne p&aring- Thorncliff, har den tidligere spion James, jarl af Woodford, et form&aring-l med sit bes&oslash-g. Han skal finde en bog, der kan afsl&oslash-re en konspiration indenfor den britiske adel. Og han skal finde den uden at afsl&oslash-re sit form&aring-l for den kloge, tiltr&aelig-kkende Chloe Heartly. Damen har sans for at dukke op, n&aring-r det er mindst belejligt. I biblioteket. I salon. Og is&aelig-r i hans arme &hellip-
Et eller andet sted i Thorncliffs labyrint af v&aelig-relser findes den dagbog, som Chloe s&aring- desperat leder efter. Da det g&aring-r op for hende, at den rugende, smukke jarl ogs&aring- leder efter den, indg&aring-r Chloe et samarbejde med ham. Men sat overfor farer og fjender, m&aring- de begge beslutte, hvor meget de er villige til at risikere for at l&oslash-se hjertets mysterier.