En Roland Triel-krimi #1: Løbende Tjener Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

En Roland Triel-krimi #1: Løbende Tjener af Dennis Jürgensen

Dennis Jürgensen


En Roland Triel-krimi #1: Løbende Tjener


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Frans Jessen har skabt en milliardforretning med sine designersmykker. Efter en omfattende sag om ophavsretten findes den ene af de involverede parter myrdet på makaber vis, og jagten begynder på en skånselsløs morder. I spidsen for efterforskningen står den erfarne Roland Triel fra Politigården i København. Triel lider under en personlig tragedie. For få år siden blev hans kone brutalt myrdet i deres hjem og hans 13-årige datter mishandlet. Sagen er aldrig blevet opklaret, og Triel er besat af tanken om at finde den skyldige. Midt i arbejdet med den aktuelle drabssag giver Triels kones morder uventet livstegn fra sig. Efterforskningslederen hvirvles nu ind i et mørkt psykologisk spil med den forbryder, han vil gøre alt for at fange.